corporate identity. 

productlogo

olive live - logo ontwerp ontwerpbureau rotterdam

Ontwerp van logo en huisstijl voor 'olive live'. Sfeer speelde hierbij een belangrijke rol. De olijfolie stond centraal in het ontwerp. Liefde voor olijven.

fw
communicatie

Grafisch ontwerp van logo en corporate identity voor 'fw communicatie'.

gedurfd en eigentijds - nieuw of restyle

concept-beeldelement en logo ontwerp kiama ontwerpbureau rotterdam

corporate identity

grafisch ontwerp van logo en huisstijl houben architectuur

Ontwerp van logo en huisstijl voor houben architectuur.

logo en huisstijl

UP international bedrijfslogo ontwerp

Grafisch ontwerp van huisstijl voor United Products.

Grafisch ontwerp van
logo - huisstijl - corporate identity

ontwerpbureau rotterdam ontwerpt corporate identity passend bij jouw bedrijf en product met een eigen identiteit. Zoals ieder mens anders is. 

Wanneer wij opdrachten krijgen voor het ontwerpen van een logo en huisstijl gebeurt er nogal wat. Praten met de klant; wat zijn de wensen, wat is het doel, brainstormen op de studio, oriëntatiefase, marktonderzoek, schetsen, weer praten en uiteindelijk is er dan de geboorte van een nieuw logo met bijpassende huisstijl.

Een huisstijl die zich, naast briefpapier en visitekaartje, o.a. vertaald in website, powerpointpresentaties en salespresentaties. Kortom in alle communicatie-uitingen van een bedrijf.

Grafisch ontwerp bedrijfslogo
Een goed ontworpen logo zorgt voor vertrouwen en geeft duidelijk weer met welk bedrijf je te maken hebt.
We houden ons bezig met branding, letten op de bedrijfspositionering, we stellen de doelgroep en het doel van de communicatie vast. 

Vormgeving van alle bedrijfs-uitingen in de online en offline communicatie via website en social media.

Grafisch ontwerp produktlogo
Naast bedrijfslogo's ontwerpen wij ook productlogo's. Alles wat te koop is in de winkel heeft een logo, een brand en een eigen productlijn. Ook daarvoor is een goed ontworpen woordmerk en beeldmerk van essentieel belang. Om het product nog eens extra te onderstrepen. Een eigen gezicht en snelle herkenning.

Huisstijl handboek / manual
Nadat ontwerpbureau rotterdam logo en huisstijl heeft ontworpen leggen wij het gebruik ervan vast in een huisstijlhandboek. Hierin staan de richtlijnen voor het gebruik van logo en huisstijlelementen zoals typografie, kleur en vorm en de wijze waarop deze gebruikt dienen te worden binnen de diverse communicatie-uitingen.

bedrijfslogo

vanOoijen-logo grafisch ontwerp ontwerpbureau rotterdam

Grafisch ontwerp van logo en huisstijl voor Van Ooijen Gouda, wegenbouw en railinfra.

ontwerp logo

desiyup ontwerp van logo, beeldmerk en huisstijl ontwerpbureau rotterdam

Desiyup is een samensmelting van twee woorden: Desi + YUP. Desi betekent in het Hindi ‘een van ons’. Desi komt weer van het woord ‘Desh’ wat ‘land’ betekent. Het is veelal een referentiepunt om de ‘Desi way of life’ aan te duiden van Zuid-Aziaten. Yup komt van Young Urban Professionals. DesiYUP geeft speciale aandacht aan wereldmuziek. Op Desiyup.com wordt vooral Indiase cross-over muziek(genres) gepropageerd. Daarnaast organiseert DesiYUP ook concerten om wereldmuziek onder de aandacht te brengen.

beeldmerk logo huisstijl ontwerp groen op hoog niveau ontwerpbureau rotterdam

beeldmerk

Groen op daken, muren, interieur, exterieur.

bim logo en huisstijl ontwerp grafisch ontwerpbureau rotterdam

logo ontwerpen

Voorstellen logo ontwerp Bim Jobs, werven en bemiddelen van talenten.

stukje rotterdam
ROTTERDAM IN BEELD

stukje-rotterdam huisstijl en logo ontwerp ontwerpbureau rotterdam

‘Stukje Rotterdam’ brengt mens en bedrijf onder de aandacht. We dompelen ons onder in deze unieke stad, en gaan op zoek naar waar de liefde voor het vak nog leeft. Verrassende ontmoetingen met oude ambachten en mensen met passie. Opmerkelijk, onderscheidend en vaak onbekend. Ontdek de verborgen plekjes uit de havenstad. ontwerpbureau rotterdam ontwierp logo en huisstijl.

verzenden